Koltuk Takımlarında İnegöl Mobilya Vadi Farkı

Koltuk takımları günümüzde pek çok çeşitte ve desende üretilmektedir. Bunun yanı sıra eskisi gibi koltuk takımlarında aynı renk ve desen aranmıyor. Berjerler farklı renk ve desende iken, diğer ikili ve üçlü koltuk farklı renklerde olabiliyor. Aslında bu şekilde olması mekanlara ayrı bir özgürlük ve hava getirmiş durumda. Çoğu insan artık klasikleşmiş tam takımlardan kurtularak bu tarz koltuk takımlarını tercih ediyor.  Koltuk takımlarının bu şekilde olması mekandaki diğer dekore edeceğiniz yerlerin renk uyumlarında da farklılıklar yaratmanızı sağlıyor. Örneğin, iki berjeriniz çiçek desenli ise, perde ve halınızda desendeki renklere göre dekorasyon yapabilirsiniz. Duvar renginizi belli aralıklarla deseninin içindeki farklı renklere göre değiştirebilirsiniz. Küçük detaylarla bile büyük farklılar yaratıp, mekanın havasını değiştirebilirsiniz.

Ayrıca döşeme de kullanacağınız parke ve halınızın renklerini aldığınız koltuk renklerine uyum sağlayacak tonlarda seçmelisiniz. Son zamanlarda çoğu kişi açık renk tonlarını daha fazla tercih eder oldu. Bunun nedenlerinden biri eskiden eskitme model koyu renk mobilya kullanan jenerasyonun koyu renklerden sıkılıp, mekanı daha ferah ve daha geniş gösteren açık renklerin ruha daha iyi gelmesi oluyor.

Evinizi döşerken açık renklerde mobilyayı dekore etmek diğer renklere göre çok daha kolaydır. Açık renklerin tüm renklerle uyumlu olması işi kolaylaştırıyor. Her renk ve desende çeşit çeşit mobilya ve koltuk takımlarının üretimini yapan İnegöl’de olan mobilya firmaları bu konuda çok profesyonel işler çıkarıyor. İnegöl Mobilya Vadi mobilya konusunda özel tasarımları ve kullanışlı ürünleri ile adını duyurmayı başarmış bir firmadır.