Ankara Tezgah Firması

Ankara Tezgah yılların verdiği tecrübe ile Ankara`nın en çok çeşit barındıran ve en güvenilir kaliteye sahip mutfak tezgahlarını üretmektedir ayrıca uzman kadrosu ile siz kıymetli müşterilerine Ankara`da mutfak tezgahı, granit, belenco gibi seçeneklerde uygulama hizmeti vermektedir.

Tezgah üretiminde başta granit mutfak tezgahı, çimstone mutfak tezgahı ve belenco mutfak tezgahı olmak üzere kullandığı dünya çapındaki markaları kaliteli işçilik ve kusursuz hizmet anlayışı ile size sunmaktadır.

Ankara Tezgah müşteri memnuniyetinin verdiği haz ve işinde ilk zamanki heyecanı ile hizmetlerine devam etmekte ve mutfak tezgah fiyatları olarak Ankara`da çok uygun fiyatlara müşterilere sunulmaktadır.

Yeni bir ev kiralamak isteyen ya da yeni bir ev almak isteyenlerin evlerde ilk baktıkları yer mutfaklardır. Özellikle bayanlar evlerin diğer odalarına göz atmadan önce mutfağın içine sinmesini, onu rahatlatmasını istemektedir. Çünkü bir bayanın belki de ömrünün çoğunluğunu mutfakta geçirmektedir. Tabi ki mutfağın çok güzel olmasının yanında kullanışlı olması da gerekmektedir. Bir mutfağın kullanışlı olabilmesi için mutfak tezgahının uzun ya da daha dekoratif olarak döşenmesi gerekmektedir. Profesyonel yardım alması gerektiği anlarda uzman gerektiren konularda yardım etmeye uygulama alanınızı görüp oraya uygun işlemler yapmak daha kaliteli sonuçlar verecektir.

Showroom:Demirhendek Cad. No :41 Siteler / Ankara
Fabrika:Yuva Mah. Yeni Mermerciler Sit. 3707. Sk. No:12 Yenimahalle / ANKARA
Yetkili: Berkant Dinçel
Telefon:0(312) 528 17 11
Telefon:0(546) 912 44 05
Email:info@ankaratezgah.com